Shiki koolitus / tutvustav treening 31.03.2014

Shiki meetodi tutvustus toimub
31.03.2014 kell – 19:30 kuni 21:00
Läbiviija on meetodi looja Hiuwa Kawahara Jaapanist

Osalustasu 5€ (Agatsu klubi liikmetele on treening tasuta)

SHIKI eesmärk on toetada inimesi nende keha kesktelje tasakaalustamise kaudu. SHIKI meetodi järgi jagunevad inimesed nelja erinevasse kehatüüpi (A;B;C;D). Erinevad kehatüübid tulenevad meie DNA-süsteemist ja nende struktuurid peituvad meie lihassüsteemis. Meetodit saab rakendada erinevatel spordialadel, tõstmaks sooritustulemusi ning vähendamaks vigastusi. Läbi vaimse ja füüsilise poole tasakaalustamise annab hea võimaluse keha pingetest vabanemiseks. Tutvustus toimub aktiivses vormis: määrame üksteise lihastüübi ja proovime igale tüübile omaseid harjutusi-liigutusi.

Selga mugav riietus

.
shiki tutvustus aikidoklubis agatsu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.