Sõbrapäev Agatsus!

Aikidoklubi AGATSU kutsub praeguseid, endiseid ja tulevasi aikidokaid sõbrapäeva üritusele! Uksed on avatud kõigile; neile, kes on käinud trennis kunagi ammu, ja ka neile, kes ei ole kunagi üheski trennis käinud. Võtke kaasa oma sõbrad ja lähedased. Võib tulla trenni osalema või niisama pealt vaatama. Ürituse raames on igasugune osalus TASUTA! Jagamisele lähevad ka väikesed üllatused.

Kliki siia, et registreerida üritusele ka Facebookis

Aikidoclub AGATSU invites current, former and future aikidokas to our Valentine’s day event! Doors are open to all; those who trained with us long ago, and those who have never been to any trainings. Bring your friends and close ones. You may come to participate or just observe. During the event, all participation is FREE OF CHARGE! Some small surprises will be distributed as well.

Click here to register for the event also on Facebook

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.