Shindot tutvustav treening 28.04.2014

28. aprill 2014

Shindo® on Jaapanist pärit massaaži-, venitus- ja lõõgastusharjutuste süsteem, kus kohtuvad tuhandeid aastaid vana idamaine tarkus ning kõige uuemad teadmised inimese anatoomiast- füsioloogiast. Erinevad tasakaalutuse seisundid, nagu stress, depressioon, lihas- ja emotsionaalsed pinged häirivad inimese loomulikku elujõudu. Shindo® abil avatakse ja hoitakse meridiaanid ehk energiakanalid avatuna. Keha vedelike ja energiate voolamine paraneb, mille tagajärjel suudab organism endast väljutada mürke ja toksilisi aineid, mis on mitmete haiguste põhjusteks.

AJAKAVA
Spordikeskus TERAS (saalis nr. 3 II korrusel) – Rannamõisa tee 4H, Tallinn 10132
Esmaspäev 19.00–21.00
TREENINGU HIND 5€ (Agatsu klubi liikmetele on treening tasuta)

NB! TREENING ON SHINDOT TUTVUSTAV TRENN, KUHU ON OODATUD OSALEMA KÕIK HUVILISED JA SELGA PANNA MUGAV RIIETUS!

Shindo tutvustus treening

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.